رييس جبهه مشاركت منطقه يزد گفت: اگر مسأله شوراها سياسي باشد، مردمي بودن آن را تحت شعاع قرار داده و باعث دور شدن مردم از شورا ميشود.
فاطمه عباسقلي زاده اظهار داشت: شوراي شهر از اصول قانون اساسي بود كه سيد محمد خاتمي با راه انداختن آن ريسك بزرگي را مرتكب شد و مردم را با يك نهاد و ارگان جديد آشنا نمود.
وي افزود: شوراي شهر، رابط بين مردم در كاربري اجرايي و عملي است، ولي در دوره اول خيلي انتظار موفقيت را از آن به خاطر نداشتن تجربه كافي، نداشتيم.
عباس قليزاده تصريح كرد: از مشكلات و نقاط ضعف شوراها، نبود تجربه در دورههاي اول و دوم بوده و ديگري، همكاري نكردن وزارتخانهها با اين شورا بود، اما با اين حال و با وجود نوپا بودن، تجربه موفقي داشته است.
وي با اشاره به اينكه در دور دوم مردم و كانديداها با آگاهي بيشتري شركت كردند، افزود: در دور دوم هم اين جايگاه نسبتاً نوپا بود و وزارتخانهها، متأسفانه بندهايي از طرح و قانون را كه بايد تفويض ميكردند، عملي نكرده و شوراها نتوانستند خيلي خود را نشان دهند.
عباسقليزاده ادامه داد: عدم تجربه و عدم آگاهي اعضاي شوارها، باعث شد در بيشتر موقعيتها يك برخوردي بين مسئولان اجرايي و شوراها صورت گيرد كه كار شوراها را با ركود مواجه نمود.
وي تصريح كرد: مسأله همكاري در شهرهاي كوچك بالاتر است، ولي شهرهاي بزرگ كه مسائل سياسي را با مسائل شوراها مخلوط ميكنند، مانع كار شوراها ميشود و مردمي بودن كار را دچار خلل ميكنند.
عباسقليزاده افزود: عدم تفويض به موقع آئيننامهها به شوراها، باعث ركود ميشود و همچنين سياسي كردن شوراها باعث لطمه زدن زيادي به شوراها شده و افرادي كه نه به خاطر متخصص بودن بلكه به خاطر مسائل سياسي و باندبازي، راي بياورند، نميتوانند موفق باشند.
رييس جبهه مشاركت منطقه يزد در پايان گفت: يكي ديگر از بحثهاي مهم شوراها، مقوله آموزش اعضا است كه به خاطر تغيير هر چهار سال يكبار اعضا و ورود اعضاء بيتجربه به شوراي شهر، باعث به وجود آمدن اين ركود شوراها ميشود، اين در حالي است كه بايد ساز و كاري مناسب انتخاب كرد.منبع"ايسنا
يزدفردا
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
پنجشنبه 16,ژانویه,2025